Sluiten

JKH Heftrucks

De Schutterij 13

3905 PJ Veenendaal

+31 6 53380656

info@jkhheftrucks.nl

bel ons
< terug naar "HOME"

Over JKH Heftrucks

Introductie van JKH Heftrucks B.V. kort van begin tot heden.

Jan Koiter Eigenaar van JKH Heftrucks B.V. is begonnen als vertegenwoordiger bij BT Benelux te Anwerpen en geeindigd als directeur BT Nederland te Den Haag en later te Ede. BT is een Zweeds bedrijf, dat Interntransport materiaal produceert en wereldwijd op de markt brengt (bestaande uit reachtrucks / stapelaars / elektrische palleettrucks en dergelijke). BT heeft omstreeks 1997 Cesab(producent van heftrucks) in Italie overgenomen en dit geheel is later (ongeveer 2004) in zijn geheel overgenomen door de TOYOTA Groep.

In 1986  is Jan Koiter, als zelfstandig ondernemer, gestart met de verkoop aan eindgebruikers in Nederland van heftrucks / reachtrucks / stapelaars en elektrische pallettrucks van diverse merken. In 2008  heeft hij JKH Heftrucks B.V. opgericht en zich gespecialiseerd in de merken BT, Cesab (onderdeel van BT) en Toyota. JKH Heftrucks B.V. beperkt zich tot het leveren van intern transports materiaal (uitsluitend met elektrische aandrijving). De keuze voor deze merken is zeer bewust vanwege de kwaliteit van deze producten en vanuit milieu-oogpunt, geen schadelijk uitlaatgassen van verbrandingsmotoren (hefttrucks).

Aan de Nederlandse markt levert JKH Heftrucks gebruikte trucks met de daarbij horende garantie en service. De service wordt uitgevoerd door JKH Service B.V.

Op dit moment is JKH Heftrucks B.V. uitgegroeid tot een bedrijf, dat wereldwijd opereert. JKH Heftrucks IMPORTEERT en EXPORTEERT trucks van binnen en buiten Europa. Voor export kunnen wij een enkele truck of een partij trucks leveren en laten verschepen naar waar u ze geleverd wil hebben.

Onze vaste voorraad betaat uit zo'n 70 reachtrucks, 30 heftrucks, 20 stapelaars en 20 elektrische pallettrucks en speciale trucks, zoals combi-truck en orderpicktrucks (hoog en laagwerkend). In veel gevallen kan JKH Heftrucks bijzondere trucks, zoals hoge-orderpickers, trunheadtrucks, combitrucks en colstore-reachtrucks aanbieden.

Onze spreuk is:
"Onze klant krijgt waar hij voor betaalt en afspraak is en blijft een afspraak!"

bel ons